Gereformeerde Gemeente Gouda
WIE ZIJN WIJ?

Hoi! Ben jij 14 of 15 jaar? Dan ben je van harte welkom op de +14! Het is een gezellige club die tweewekelijks op vrijdagavond, vanaf 19:30 bij elkaar komt. Aan de hand van de Bijbel willen wij met jou nadenken over: God, geloof, bekering, de Bijbel, muziek, media en allerlei andere thema’s en vragen die voor jou belangrijk zijn. Dit jaar willen we in het bijzonder nadenken over de profeet Elia. Na de pauze waarin we elkaar steeds beter leren kennen, doen we vaak een actief spel of maken we muziek waar we ook wel bij zingen. Om ongeveer 21:30 sluiten we de avond met elkaar af, waarna we in de hal van de kerk meestal nog wat lekkers eten en drinken. Kortom dit wil je allemaal niet missen. Neem dus gerust ook je vrienden en vriendinnen mee!

ACTIVITEITEN

Naast de belangrijke onderwerpen, is club er natuurlijk ook voor de gezellige dingen en leuke activiteiten. Jaarlijks hebben we ook onze speciale activiteiten zoals: Broodmaaltijd aan het begin van het seizoen, strandwandeling, sportavond, oliebollen bakken voor de kerk bouw, de gemeente van een maaltijd voorzien en natuurlijk zoals gezegd de BBQ met misschien zelfs een mini-kamp als afsluiting!

CONTRIBUTIE

De contributie is €15,-per seizoen. Wil jij, of jouw ouders, het geld overmaken naar bankrekeningnummer NL07 RABO 0128566930 t.n.v. Jeugdvereniging Timothëus te Gouda? Graag onder vermelding van "contributie" en je voor- en achternaam

CONTACT

Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar: jvplus14@gergemgouda.nl

 

Tot ziens!

Willem-Jan van Zwienen (voorzitter), Lianne Vellekoop (penningmeester), Celia Dingemanse (secretaris), Lidia Dubbeld, Cees Milort en Peter van den Hil.

Gemeeentemaaltijd 2018

Uitnodiging gezellige gemeentemaaltijd op D.V. 16 maart 2018 t.b.v. de Jeugdbondactie #Geloofwaardig Onderwijs.

Meer informatie over de actie kunt u vinden in de actiemagazine of op www.jbgg.nl/geloofwaardig

Inloop vanaf 17:00 uur

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de gemeentemaaltijd.