Gereformeerde Gemeente Gouda

Agenda Agenda

Er zijn op dit moment geen agenda berichten.

Doel

Onderzoekt de Schriften; want gij meent in dezelve het eeuwige leven te hebben; en die zijn het, die van Mij getuigen” Joh. 5:39

‘Bij de Bron’ is een Bijbelkring voor jongvolwassenen vanaf ongeveer 20 jaar. Eén keer in de twee weken komen we bij elkaar om een gedeelte uit de Bijbel te bespreken. Meestal behandelen we een Bijbelboek, maar soms is een bepaald thema ons uitgangspunt. Daarbij kun je denken aan ‘de gebeden in de Bijbel’ of  ‘de Joodse feesten’.

Activiteiten

Zoals gezegd is Bijbelonderzoek de belangrijkste activiteit. Daarbij is er ook ruimte voor ontmoeting van elkaar, tijdens de koffie en na afloop, waarbij een hapje en drankje genuttigd wordt.
Jaarlijks sluiten we het seizoen af met een gezellig en actief uitje. Het thema van ‘de Joodse feesten’ hebben we bijvoorbeeld afgesloten met een gezamenlijke Joodse maaltijd.

Leden

De leden van ‘Bij de Bron’ zijn open, eerlijk en spontaan waardoor nieuwe leden zich al snel thuis voelen. Iedereen is van harte welkom om een keer een avond mee te maken. We starten om 20.00 in één van de zalen van de kerk.