Gereformeerde Gemeente Gouda

Agenda Agenda

Orgelconcert Eric Quist zaterdag 26 jan 2019 - 20:00 uur Orgelavond met samenzang

Orgelconcerten

Op het prachtige Van Vulpenorgel worden regelmatig concerten gegeven door professionele organisten, soms met medewerking van een koor of solist. De concerten worden georganiseerd door de Commissie Orgelconcerten Gereformeerde Gemeente Gouda (COGGG).

De concerten zijn gratis toegankelijk. Wel wordt er aan het einde van elk concert een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

We beginnen deze avonden met een meditatief moment (schriftlezing en gebed). Meestal is er ook enkele malen samenzang. Na afloop van de concerten is er in de hal van de kerk gratis koffie of thee verkrijgbaar. 

Van harte welkom!

De COGGG bestaat uit:

Leo Mauritz (voorzitter)

Harold Hooglander (alg. adjunct)

Leander van Dam (penningmeester)

Peter van Cappellen (secretaris)

 

Voor vragen of opmerkingen: mail ons 

 

 

Nieuwe CD

Op zaterdag 21 januari 2017 is een nieuwe CD van het orgel gepresenteerd! Het betreft een 'bloemlezing' uit de concerten van de afgelopen 5 jaar. Medewerkende organisten zijn:

-Sietze de Vries

-Jan Jansen

-Gerben Budding

-Gerben Mourik (met kamerkoor Canticum Amicorum)

-Sybolt & Euwe de Jong (vierhandig)

-Gijsbert Kok (met Bart Roobol, trompet)

-Dick Sanderman

-Leendert Verduijn

-Bram Beekman

Het is een zeer afwisselende CD geworden die een mooi beeld geeft van de concerten die hier gegeven worden. Voor het programma klik op de afbeelding van de CD hieronder.

De CD is te bestellen via ons emailadres. Kosten €10,- per stuk. Voor 5 exemplaren betaald u €40,- (€8,- per CD). Verzendkosten €2,50.

Via de mail geeft u uw naam, adres, woonplaats en het aantal te bestellen CD's door. U krijgt vervolgens de betaalinformatie toegezonden. Na het ontvangen van de betaling wordt uw bestelling verzonden.

Opbrengst is ten bate van het onderhoud van het Van Vulpen orgel.