Mededeling erediensten

Update 11 maart 18:15

Geliefde gemeente,

Bij dezen informeren we u over de groepsindeling voor de komende weken. Om het bezoek aan de zondagse erediensten in goede banen te leiden, brengen we nogmaals de belangrijkste regels onder uw aandacht:

  • Kom alleen naar de kerk als uw groep is uitgenodigd. Zo blijft er plek voor degenen die wél uitgenodigd zijn. Met het nieuwe rooster bent u ook al weer sneller aan de beurt.
  • Ook al bent u uitgenodigd hebt, als u (lichte) klachten hebt, blijf dan thuis.
  • Bent u (of één van uw gezinsleden) in afwachting van een coronatest, of van de uitslag daarvan,  blijf dan thuis.

Onze vrijwilligers vragen bij de ingang altijd of u gezond bent. Ook al mogen we ervan uitgaan dat u niet komt als u klachten hebt, we vragen er voor de zekerheid wel naar. Vanuit de verantwoordelijkheid die we voelen om besmettingen via het bezoek aan de dienst zoveel mogelijk te voorkomen.

UITNODIGINGEN VOOR DE EREDIENSTEN

De tijden voor de zondagse diensten blijven als volgt: 09.30 uur, 16.00 uur en 19.00 uur. Tijdens de ochtend- en middagdienst is er crèche voor de jongste kinderen.

Maandag 5 april (Tweede Paasdag) Ochtend D, E
Zondag 11 april Ochtend F, G
Middag H, I
Avond J, A, B
Zondag 18 april Ochtend C, D
Middag E, F
Avond G, H, I
Zondag 25 april Ochtend J, A
Middag B, C
Avond D, E, F

 

Voor de avonddiensten is de prekenserie van ds. Schot over Jakob bijna uit. Daarna hopen we het nieuwe boek van ds. Moerkerken te lezen over Jozua, ‘Leidsman naar de rust’.

AVONDSLUITING VOOR GEMEENTELEDEN

Elke zaterdagavond wordt om 20.30 uur een online avondsluiting gehouden. Deze wordt afwisselend verzorgd door onze dominee en enkele ouderlingen. Elke keer wordt een stukje gelezen uit de levensbeschrijving van William Huntington. Het doel van deze avondsluiting is om, juist nu we elkaar weinig zien, de onderlinge verbondenheid te bevorderen, maar nog meer om te luisteren naar hoe de Heere werkte, en nog steeds wil werken, in een mensenleven.

OVERIGE ACTIVITEITEN IN DE GEMEENTE

Nu de basisscholen en de middelbare scholen al weer enkele weken open zijn, kijken we naar mogelijkheden om met de JV’s weer een voorzichtige start te maken, zodat de jongeren elkaar weer kunnen ontmoeten op de vrijdagavonden. Ook zal de bibliotheek, zij het met beperkingen, weer opengesteld worden om zelf boeken uit te zoeken.

VRAGEN OVER VACCINATIE

Vaccineren, moet je dat nu wel of niet doen? Hoe kan ik, bij een geopende Bijbel, een verantwoorde keus maken? Die vraag krijgt iedereen op zich af de komende tijd, en als u in de zorg werkt mogelijk al eerder dan andere mensen. Om u te helpen in uw gedachtevorming, vindt u op de coronapagina van onze website enkele bezinnende artikelen van predikanten uit ons kerkverband.

In verbondenheid,

Uw kerkenraad

Gereformeerde Gemeente Gouda

Agenda Agenda

Orgelconcert Leendert Verduijn zaterdag 29 mei 2021 - 20:00 uur Orgelbespeling en samenzang; Leendert Verduijn, orgel

Muziek rond het Van Vulpen orgel

Het prachtige Van Vulpenorgel wordt regelmatig bespeeld door professionele organisten, soms met medewerking van een koor of solist. De orgelbespelingen worden georganiseerd door de Commissie Orgelconcerten Gereformeerde Gemeente Gouda (COGGG).

Deze concerten zijn gratis toegankelijk. Wel wordt er bij de uitgang een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

We beginnen deze bijeenkomsten met een meditatief moment (schriftlezing en gebed). Meestal is er ook enkele malen samenzang. Na afloop is er in de hal van de kerk gratis koffie of thee verkrijgbaar.

Van harte welkom!

De COGGG bestaat uit:

Leo Mauritz (voorzitter)

Wim van der Hoeven (alg. adjunct)

Leander van Dam (penningmeester)

Peter van Cappellen (secretaris)

 

Voor vragen of opmerkingen: mail ons

 

 

CD Van Vulpen orgel

Nu voor slechts €5,-

Een afwisselende CD die een mooi beeld geeft van de concerten die hier gegeven worden. Voor het programma klik op de afbeelding van de CD hieronder.

De CD is te bestellen via ons emailadres. I.p.v. €10,- nu voor €5,- per stuk. Verzendkosten €2,73.

Via de mail geeft u uw naam, adres, woonplaats en het aantal te bestellen CD's door. U krijgt vervolgens de betaalinformatie toegezonden. Na het ontvangen van de betaling wordt uw bestelling verzonden.

Opbrengst is ten bate van het onderhoud van het Van Vulpen orgel.