Meer weten over het christelijke geloof?

Wilt u meer weten over het christelijk geloof? Wij ontmoeten u graag. Ook bieden wij bijbelcursussen aan. Stuur een berichtje naar evangelisatie@gergemgouda.nl

De Vijfkleurenclub
De Vijfkleurenclub

Kinderen tot 12 jaar zijn welkom bij onze Vijfkleurenclub. Deze komt tijdens het schoolseizoen iedere zaterdagmorgen bijeen van 10.30 uur tot 12.00 uur in de Samuëlschool, Han Hollanderweg 194, 2807 AL Gouda. Elke clubmorgen wordt een Bijbelverhaal verteld, worden liederen gezongen en een knutselwerkje gedaan. In de laatste week van de zomervakantie houden we drie dagen vakantiebijbelweek. U kunt de Vijfkleurenclub bereiken via kinderevangelisatie@gergemgouda.nl

Tienerclub Jonathan
Tienerclub Jonathan

Voor tieners van buiten de gemeente is er de tienerclub Jonathan, die op vrijdagavond samenkomt. Tijdens de clubavond denken we met elkaar na over een gedeelte uit de Bijbel. Na de pauze doen we altijd een ontspannende activiteit zoals spelletjes, een quiz, sportieve activiteiten of creatieve opdrachten. Interesse? Neem contact op via tienerclub@gergemgouda.nl en wees welkom!

High teas voor senioren
High teas voor senioren

Voor senioren uit Gouda organiseren we elke 2 maanden op zaterdagmiddag een high tea in een zaal van de kerk. Elke high tea heeft een thema, waarbij een gedeelte uit de Bijbel wordt gelezen. Daarnaast drinken we met elkaar thee of koffie met zelfgebakken lekkers erbij, en is er tijd voor gezellig samen zijn. Meld u aan via hightea@gergemgouda.nl. Als u geen vervoer heeft, halen wij u op en brengen u thuis.

Verkondiging van het evangelie

Vanuit onze gemeente wordt ook de wereldwijde verkondiging van het Evangelie ondersteund. Hieraan draagt de plaatselijke zendingscommissie bij. De opbrengsten daarvan gaan naar de Zending Gereformeerde Gemeenten, die actief is in Albanië, Cambodja, Ecuador, Guinee, Nigeria en Indonesië. Onze commissie organiseert zangavonden en rommelmarkten, verkoopt artikelen aan gemeenteleden en nodigt soms sprekers uit. Door het jaar heen kunt u verkoopbare spullen laten ophalen door leden van de commissie. Ook verwelkomt de commissie vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken. Stuur uw bericht naar zending@gergemgouda.nl.