Gereformeerde Gemeente Gouda

Agenda Agenda

Er zijn op dit moment geen agenda berichten.

We willen ons even voorstellen en u laten weten wat ´De Creaclub´ is.

We zijn een kleine club, waar zeker nog plaats is voor veel meer leden. Van harte welkom dus!

Een keer in de drie weken komen we bij elkaar in een zaal van onze kerk. Deze zaal heeft een speciale vloer, zodat deze makkelijk schoon te maken is. Daar zijn we blij mee.

Op een avond van de club, zijn we ongeveer twee uur bij elkaar, om met elkaar dingen te maken voor o.a. de zendingsmarkt, die meestal op de eerste zaterdag van april gehouden wordt. Verder verzorgen we voor de verkoping van de vrouwenvereniging in oktober een kraam met gedroogde hortensiastukken. Deze stukken worden in de week voor de verkoping bij een van de leden thuis gemaakt.

Iedereen doet iets wat zij leuk vindt, en wat verkoopbaar is. Soms worden er dingen samen gemaakt. Maar het is de bedoeling dat iedereen voor zichzelf bedenkt wat zij wil maken. Wordt er nu alleen maar hard gewerkt? Nee hoor, het gebeurt ook dat er van ´werken´ niet zoveel komt, maar dat we met elkaar toch terug kijken op een fijne avond.

Het komt er over het algemeen op neer, dat de avonden te weinig zijn, om alles af te krijgen, wat betekent dat er thuis door onze leden ook heel wat werk verzet wordt.

Al met al een gezellige club, die zeker meer leden kan gebruiken. Heb je zin om creatief bezig te zijn, en heb je ideeen wat je zou willen maken? Kom gerust eens vrijblijvend één van onze avonden bezoeken. Met elkaar komen we vast tot een gezellige kraam, waar we onze spullen verkopen en zo een steentje bijdragen aan het steunen van de zending.

Heeft u vragen of wilt u liever even iemand spreken, contact gerust even onderstaand persoon:

Hennie Hoogendoorn telefoonnummer: 0348 502 405

of liever via de mail:  hhoogendoorn68@hotmail.com

Hartelijke groeten van alle leden van de creaclub. En misschien tot ziens?!

De komende avonden in het tweede half jaar van 2019 is er crea-club op:

->28 januari

->18 februari

->10 maart

->31 maart

->21 april

-> 12 mei

-> 2 juni

 

De avonden beginnen om 19.30u en zijn rond 21.30u afgelopen.